Cerere Helper / Admin -Irode_Dulce_Te_Seduce
★ Nickname:Irode_Dulce_Te_Seduce
★ Nume server / IP:CS2.FRAGX.RO
★ Discord:_irode
★ SteamID(64):https://steamcommunity.com/profiles/76561199380007172
★ Cont cu prime (Da/Nu):Da
★ Varsta minima (14 ani):17
★ O autocaracterizare a ta (minim 20 de cuvinte):Imi place super mult sa joc pe server,baiat cu caracter care nu vrea sa joace cu cod uri dau alte nebunii,nu sunt toxic,vorbesc super frumos si sunt super bun.
★ Ore jucate pe steam(Profilul sa fie pe public-link):163{contul e nou}
★ Dovada ore jucate pe server (link screenshot sau detalii ):Nu pot pune screenshot,am lasat link ul contului
★ Ai citit Regulamentul?(Cuvant din regulament):FRAGX
★ Experinta anterioara cu detinerea unui grad(daca este cazul) (cat timp):Am avut un grad destul de bun dar s a intamplat mai demult si nu mai stiu exact numele,am avut pc ul stricat o perioada si n am mai jucat
★ De ce ai vrea sa te alaturi echipei FRAGX?:Imi doresc sa ma alatur deoarece imi place super mult serverul si vreau sa fie tot ca si in regulament,sa il golesc de codati si sa am grija sa se respecte toti intre ei si sa am grija de to ce nu este la locul lui
★ Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?:Da,programul de la AMD
★ Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se scoate: accept
Cerere Helper / Admin - Irode_Dulce_Te_Seduce
Re: Cerere Helper / Admin - Irode_Dulce_Te_Seduce
Pro!ai merita o sansa,cu un comportament adecvat,te-am vazut de multe ori pe sv si un baiat cu bun simt.numa sa iti pui orele pe public.
-
blazeeeeee
- FRAGX COMMUNITY

CONTRA! Ai prea putine ore pe sv si nu te am vazut mai deloc + mi se pare ca ai cam aruncat un ochi la cererea precedenta făcuta si ca te ai cam inspirat de la baiat
Nu m am inspirat,incerc pe cat pot sa fac rost de dovezi pentru tot,plus ca eu chiar sunt asa cum am si spus si m am saturat de toti codatii si de toti care injura pe sv,orele o sa creasca,de cand am dat de el sunt zi de zi pe el cateva ore bune.Chiar imi doresc sa fiu alaturi de voi pentru a face cate ceva si va asigur ca sunt de incredere!
CONTRA! Ai putine ore si nu prea te-am vazut pe server
CONTRA! din păcate nu îndeplinești toate cerințele.
-
Targa_Sefu
- FRAGX COMMUNITY

PRO! Stiu ca nu indeplinesti toate cerintele de a intra in staff, doar ca ar merge sa iti acordam o sansa. Sper sa nu ma insel cu decizia care am facut-o si ca iesti un baiat de treaba, nu ca te iei in gura cu toti de pe server ca ai grad.
-
ElPatrones159
- FRAGX COMMUNITY

CONTRA! Singura problemă pe care o am e ca nu te am văzut absolut deloc pe server așa ca nu pot să îți dau PRO din moment ce nu știu cum te comporți cu restul și etc dar dacă chiar ești dispus să intri în echipa noastră poate vei încerca să fi mai activ și așa să te vedem pe server.
Cerere RESPINSA , nu indeplinesti cerintele ,cersesti pro uri , nu esti matur.
Pentru mai multe informatii : https://discord.gg/Hfj27qjZVc
Pentru mai multe informatii : https://discord.gg/Hfj27qjZVc
Steaua Bucuresti